المكرونة بالباشميل

1


الطريقة:

500 ج مكرونة قلم 
2 م زيت 
ملح 
لعمل البشاميل
1 كوب دقيق7ملاعق كبيرة سمن او زبدة علي زيت1ليتر من الحليب(او نصف حليب 
ونصف شوربة او ماء ومكعب مرق)
ملح وفلفل اسود2بيضة 
جبنة مبشورة او (يمكن استبدلها ببيضة وتخفق
وترش بالفلفل الاسود وندهن بها الوجة)
صوص بولونيز
1/4 ك لحمة مفرومةبصلة ناعمة2 فص ثوم1/2 كوب صوص طماطمملح وفلفلقطعه جزرة مبشورة
لعمل اللحمة المعصجة
1/2كيلو لحم مفروم 
بصلة مفرومة ناعمة 1 
زيت أو سمن.

الطريقة:
تُسلق المكرونة في كمية كبيرة من الماء المغلي المُضاف إليه قليل من 

الملح والزيت مع تقليبها مرة أو مرتين على الأقل خلال البضع…



https://www.noonpresse.com/%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%83%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A9-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D9%85%D9%8A%D9%84/ Lire la suite

Commentaire facebook